Το επόμενό σας λογικό βήμα
Τηλ: 25510 33733 (10 γραμμές)
Αλεξανδρούπολη, Έβρος
Informatica.grInformatica.grInformatica.gr

Τεχνική Υποστήριξη

για Επιχειρήσεις και Ιδιώτες

Τεχνική Υποστήριξη

Το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της Informatica αποτελείται από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό και παρέχει υποστήριξη τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε επιχειρήσεις.

Καλύπτει όλες τις ανάγκες σας και ανταποκρίνεται φιλικά με ταχύτητα και αξιοπιστία σε οποιοδήποτε θέμα προβληματίζει την επιχείρησή σας. Οι υπηρεσίες υποστήριξης που σας παρέχουμε προσφέρονται είτε στα πλαίσια μιας Σύμβασης Συντήρησης, είτε σε Τηλεφωνική Επικοινωνία/Απομακρυσμένη Σύνδεση.

Ειδικότερα στα πλαίσια μιας Σύμβασης Συντήρησης η επιχείρηση-πελάτης απολαμβάνει, ανάλογα με τις επιλογές της, ιδιαίτερα προνόμια όπως:

Η εμπειρία των μηχανικών και του τεχνικού προσωπικού της Informatica, ο επαγγελματισμός τους, το πνεύμα ομαδικής εργασίας και η αγάπη μας για το αντικείμενο, σας εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία με την οποία το τεχνικό μας τμήμα θα αντιμετωπίσει το κάθε σας πρόβλημα.

Εξειδικευμένη Υποστήριξη

Με πάνω από 3 δεκαετίες εμπειρία στο χώρο της Τεχνολογίας, η Informatica παρέχει τεχνική υποστήριξη σε εξειδικευμένα μηχανήματα και εγκαταστάσεις, των μεγαλύτερων επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

AADE LOGO
TRAPEZA PEIRAIOS LOGO
ALPHA LOGO
EUROBANK LOGO
Λογότυπο Τράπεζας Δράμας
ETHNIKI TRAPEZA LOGO
DEYAA LOGO
OAED LOGO
VODAFONE LOGO
WIND LOGO
ELLINIKA MARKET LOGO
LIDL LOGO
SKLAVENITIS LOGO
VASILOPOULOS LOGO
BERSHKA
STRATIVARIUS LOGO
ZARA LOGO
ELAS LOGO